Starsi i Dubrovnik – Klik Challenge

Ovoga puta donosimo Vam vijest o Klik natjecanju u pokeru putem kojeg možete osvojiti luksuzan vikend za dvoje u Dubrovniku.

Do vikenda možete doći kroz freeroll kvalifikacije ili putem turnira od €2. Turniri se održavaju svaku srijedu, a samo oni najbolji plasirati će se u finalni turnir gdje će se igrali LIVE turnir.

U suradnji s magazinom Klik PokerStars organizira tjednu seriju turnira koja vam može omogućiti da se borite za luksuzan vikend u Dubrovniku za 2 osobe. Svaki tjedan ekskluzivno za igrače iz Hrvatske na rasporedu su kvalifikacije uz koje se možete plasirati na mjesečno finale. Završite na vrhu nekog od tri mjesečna finala i tijekom lipnja zaigrajte na finalu uživo!

Svaku srijedu od 7.3.2012 do 30.5.2012 igrati će se dva turnira. Devet najuspješnijih igrača sa svakog freeroll turnira i 27 najuspješnijih igrača sa svakog 2 € vrijednog turnira plasirat će se na mjesečno finale koje se igra posljednjeg četvrtka svakog mjeseca. Završite među tri najuspješnija igrača na mjesečnom finalu i pozvat ćemo vas na turnir uživo gdje ćete se boriti za luksuzan vikend u Dubrovniku za 2 osobe.

Turnir Datum Vrijeme Nagrada
Freeroll kvalifikacije Svaku srijedu od 7. ožujka do 30. svibnja 19:00 CET 9 najuspješnijih igrača plasirat će se u mjesečno finale
2 € kvalifikacije Svaku srijedu od 7. ožujka do 30. svibnja 20:00 CET 27 najuspješnijih igrača plasirat će se u mjesečno finale
Mjesečno finale 29. ožujka, 26. travnja, 31. svibnja 20:00 CET Tri najuspješnija igrača plasirat će se na turnir uživo
Turnir uživo Lipanj (uskoro detaljnije) Uskoro detaljnije Pobjednik će osvojiti luksuzan vikend u Dubrovniku za 2 osobe. Ostali igrači osvojit će nagrade magazina Klik i PokerStarsa (uskoro detaljnije)

Klik Challenge

Preuzmite PokerStars putem ovog linka i uzmite $600 bonusa. Čekamo Vas u Dubrovniku.

3 komentara

  1. Deni napisao:

    Ja sam osvojio turnir uzivo, ali ne znam kada je točno i gdje jer ima dosta proturiječnih informacija.

    Hvala

Odgovori