Koji su vaši poker ciljevi u 2015?

Došli smo do samog kraja godine i vrijeme je da pogledamo što smo napravili u 2014 u pogledu pokera, te koji su nam ciljevi za 2015 godinu. Donosimo vam ciljeve nekoliko poker igrača, a na vama je da zapišete na papir koji su vaši ciljevi, te ih na kraju 2015 prekrižite.

Nekima je cilj izgraditi bankroll ili se prebaciti na igru uživo, ali jedno je sigurno, svi imaju ciljeve za novu godinu.

Evo što kaže jedan igrač iz Velike Britanije:’Moji ciljevi od najvažnijeg prema najmanje važnom:1. Doći do finalnog stola na Sunday Storm turniru, 2. dobiti 5 puta četveroznamenkastu cifru, 3. ući u novce na najmanje 2 SCOOP turnira, 4. ne igrati online pijan i 5. osvojiti šesteroznamenkastu nagradu. Osim ovoga pod brojem 5, mislim da mogu postići’.

Jedan drugi igrač iz Kanade kaže da su mu ciljevi slijedeći: 1. 10K+ u MTT, 2. $200 000 profit, 3. biti među 200 igrača na PocketFives tablici, 4. osvojiti šesteroznamenkastu nagradu i 5. biti profitabilan na 200NL.

‘Pokazati profit na kraju svakog mjeseca, pomaknuti se sa srednjih limita i postati regularan igrač na najvišim limitima, osvojiti $250 000, ući među 1000 u svijetu, ući među 25 u SAD-u, poboljšati grindanje i igru na više stolova i igrati na bilo kojem stolu.’

Puno igrača ima želju držati se bankroll managementa jer uglavnom se riskira i gube novce kad se igraju veći limiti nego što to bankroll dozvoljava. Umjesto da dobitak trošite, trebate ga uložiti i to pametno.

‘Nov sam u pokeru i želim pobojšati svoje vještine i imati dobru seriju.’

‘Želim odigrati barem tri turnira uživo i doći na listu Hendon Moba.’

‘Želim igrati više, osvojiti Sunday Major i ili bilo koji turnir koji ima GTD od $10 000, također poboljšati moju igru.

Sad je na vama red da kažete ili barem zapišete na papir svoje ciljeve za 2015 godinu.

2 komentara

  1. prika napisao:

    samo nemojte igrat na pokerstaru to je najveće zlo što čovjek koji igra poker može susrest

  2. mato napisao:

    Poker star je lopovska poker kuća i starsovi igraći pokupe novac na većom stolovima

Odgovori