Kvalificirajte se na WPT Doublin

Željno iščekujete slijedeći WPT turnir? Doublin Vam se dopada i želite osim dobrog pokera probati i vrhunsko pivo? Bwin je prava poker soba za vas na kojoj se možete kvalificirati na ovaj prestižni poker turnir za svega $2.20 i to svaki dan.

WPT Doublin
Nova godina nikad nije došla s boljom prilikom za zaradu. Nakon svih troškova kojih imate u mjesecu prosincu, World Poker Tour može doći kao šlag na tortu. Doublin je odlična prilika da vratite potrošene novce, a još ukoliko iskombinirate Doček nove godine i igranja na turniru, neće niti vaša druga polovica ostati uskraćena dobrog provoda.

WPT Doublin se igra u siječnju, a kvalifikacije su već počele na Bwin poker sobi . Iskoristite svoje znanje i iznenadite voljenu osobu odlakom na ovaj turnir koji se po prvi puta igra u Irskoj. Sigurni smo kako će puno poznatih igrača zaigrati, a Vi možete njima pomrsiti planove i osvojiti prvo mjesto na turniru kao i mjesto među elitnom ekipom poker igrača, ali ono najbitnije, poznanstva.

Kvalificirajte se već od $2,20. Dnevni kvalifikacijski turniri su na rasporedu 21.12.2011. Izborite kartu za jedan od WPT Ireland finala, koji su na rasporedu srijedom i nedjeljom. U svakom finalu se garantira najmanje jedan WPT Ireland paket od $6.000!

WPT Ireland paket od $6.000 uključuje:
Buy-in od $3.600 za Main Event
$1.000 za smještaj
$1.400 za avionske karte/džeparac

WPT Doublin

WPT Doublin

WPT

Odgovori