Kvalifikacije za 50k deepstack turnir

Deepstack (50000) turnir je pred vratima, a od sada se možete registrirati na online satelit koji organizira RodeoPoker soba u suradnji s thpkr.com web stranicom.

Pristup turniru je vrlo jednostavan. Ukoliko još nemate, otvorite račun na RodeoPoker sobi i napravite uplatu. Za ovaj satelit Vam je potrebno nešto manje od 100 kn, pošto je moguć samo jedan rebuy, te addon, a svaki od njih košta €5.

Nakon što ste preuzeli poker sobu, izabrali bonus koji vam odgovara i registrirali svoj račun, vrijeme je da pronađete satelit i osigurate svoje mjesto.

Izaberite bonus: kliknite na linkove dolje i automatski će vam se ovisi o bonusu upisati bonus code u odgovarajuću kućicu KORIŠTENJEM OVIH LINKOVA TOČNIJE KODOVA DOBIT ĆE TE EXKLUZIVNO PRAVO DA SUDJELUJETE U HRVATSKOJ LIGI FREEROLL (BESPLATNIH) TURNIRA

kliknite za: Bonus od €50
kliknite za: Bonus od €100
kliknite za: Bonus od €200

Jedno mjesto je garantirano (€75), a da li će biti još koje ovisi o broju igrača.

Klikom na ‘Tournaments‘, a zatim na ‘Special‘ dobiti će te nekoliko poker turnira namijenjenih isključivo hrvatima, a među njima je i ‘RodeoPoker Live Open Rijeka‘.

Satelit turnir starta u subotu 9.6.2012 i drugi u nedjelju 10.6.2012 s početkom u 20:30, a maksimalni broj igrača je 500. Turnir možete pronaći u RodeoPoker sobi pod nazivom “poker live open rijeka”.

Osigurajte svoje mjesto na 550kn deepstack turniru, koji će se održati 15.6.2012 u Riječkom poker klubu Flash u suradnji sa SPKlubom, putem ovog satelita i ulogom manjim od 100 kn.

Live turnir je dvodnevni, s time da je drugog dana samo finalni stol. Svoje mjesto možete rezervirati na mail: [email protected]

Nakon što se prijavite na turnir, samo jednom možete ponovno uči do addon faze, tako da će igra biti vrlo interesanta.

te u Facebook grupi u kojoj možete vidjeti slike s prošlih turnira.

RodeoPoker Rijeka

Odgovori