Limit Shootout na WSOP natjecanju

Limit Holdem Shootout privukao je 548 igrača. Buy in od 1500$ donio je takve novčane nagrade da od 9.do 64. mjesta svi dobiju istu nagradu, 4135$, dok se za posljednjih 8 nagrada povećava. Tako nagrada za prvo mjesto iznosi 184,950$.

Do finalnog stola stigli su osmorica najboljih, a ovoga trenutka oni su:

Seat 1: Brendan Taylor – 5 puta je ušao u nagradu na WSOP natjecanjima, zaradivši pritom 196,898$.
Seat 2: Jonathan Little – Na WSOP natjecanjima je 10 puta ulazio u nagrade i osvojio 60,316$. Bio je proglašen poker igračem godine zbog svog uspjeha na WPT natjecanjima.
Seat 3: Brian Tate – Prvi put na WSOP natjecanju, prvi finalni stol i prvi ulazak u nagrade.
Seat 4: Sijbrand Maal – Nizozemac ima preko pola miliona dolara osvojenih na turnirima, ali na WSOP natjecanjima mu je ovo prvi ulazak u novce.
Seat 5: Ben Yu – 3 je puta ulazio u novce na WSOP natjecanjima i to 2 puta ove godine.
Seat 6: Terrence Chan – Najiskusniji igrač na ovom stolu. Počeo je igrati 1999. godine. Došao je do 2 finalna stola WSOP natjecanjima, 14 puta je ulazio u novce.
Seat 7: Michael Schneider – 3 puta je ulazio u novce.
Seat 8: Joseph McGowan – Ove godine je 2 puta ušao u novce na WSOP natjecanjima i to su mu jedine novčane nagrade na WSOP natjecanjima.


Do Heads UP borbe stigli su Ben Yu i Brendan Taylor.

Iako je Ben Yu u zamahu, te se mogao nadati da će osvojiti natjecanje, Taylor ga je preduhitrio.
Boljom igrom u samoj završnici prikupio je podosta čipova što mu je omogućilo lakšu HU igru. Nakon što je na početku HU borbe dobio poker asova, vidjelo se na koju će stranu borba otići. Taylor je osvojio svoju prvu narukvicu.

Zadnja ruka:

All inn prije flopa od strane oba igrača.

Showdown
Yu:A9.
Taylor:A7
Stol:K7J44

Odgovori