LuckyAcePoker promocije – Odlična prilika za početnike

Lucky Ace Poker nudi brojne mogućnosti, od Welcome bonusa za nove igrače pa sve do poker software koji će Vam pomoći u Vašoj poker igri.

Welcome Bonus

Sigurno se pitate što je tako specijalno u vezi ovog bonusa, e pa sad ćemo Vam reći.

Ukoliko napravite svoju prvu uplatu očekuje Vas topla dobrodošlica. Većina stranica koja Vam nudi bonuse na prvu uplatu, zapravo Vam ne daju instant bonus nego morate prvo napraviti određeni broj poker ruku kako bi ostvarili svoj bonus.

Za razliku od većine ostalih stranica, Lucky Ace Poker Vam nudi instant bonus od 25% Vašeg depozita, a kao i novi igrač odmah ulazite u First Depositors Freerolls.

Ostalih 75% čeka da ga pokupite i to čak 10 poena je 1$, te je to lako za počistiti. Zašto? Zbog same činjenice da se bodovi ne skupljaju samo na cash stolovima već i igrom u turniru.
U svakom trenutku možete pogledati koliko Vam je poena ostalo do kraja bonusa. Imate mjerilo Vašeg bonusa iznad stola na kojem igrate i tako Vam omogućava direktan pogleda na poene nakon svake vaše odigrane ruke.

$50k First Depositors’ Challenge

LuckyAcePoker Vam omogućava da sudjelujete u 50,000$ First depositors freeroll turniru.
Sve što trebate napraviti je napraviti svoj prvi depozit između četvrtka i srijede i sudjelujete u turniru koji se odigrava u petak 19:00 GMT. Kliknete ‘Challengers‘ tab i buy in je ‘free’ za igrače koji su napravili svoj prvi depozit.

Najveći broj igrača je 1000 a najmanji 21.

$3,500 welcome Freerolls

Ne samo da LuckyAcePoker nudi veliki serijal od 7 Welcome bonus od 500$ Depozitor Freeroll, na kojem možete uzeti dio od 3500$, no ako je Vaš depozit veći od 50$ također možete sudjelovati u podjeli 1000$ na „free-and-exclusive-to-depositors $1,000 Depositors’ Freeroll.“

Dakle, Uplatite najmanje 50$ i dobijete:

1. 100% Welcome Bonus do 400$ (od tog iznosa je 25% instant bonus)
2. Besplatan upad na 7 turnira s nagradnim fondom od 500$ svaki, ukupno 3500$
3. Besplatan upad na 1000$ Depositors Freeroll
4. Redovne reload bonus promocije + 36% cashback
5. Doživotnu Pokerbility (pomoćni poker software) licencu

Napravite download na ovom linku i krenite u osvajanje svojeg novca.

Odgovori