Michael Mizrachi i svijet oko njega

Kako je prošle godine se sve vrtjelo oko Phil Iveya, ove godine se sve vrti oko Mizrachia. Jedini koji je ove godine na WSOP natjecanju osvojio narukvicu i koji se nalazi na finalnom stolu Main Eventa.


Mizrachi je jedino veliko ime koje je uspjelo doći do finalnog stola, te se nakon završetka mogu o njemu početi pisati bajke, ali samo ako pobijedi.
Mizrachi je iz Miamia. Poker profesionalac koji je u karijeri osvajao nekoliko natjecanja, 2 WPT i jedan WSOP. Započeti će finalni stol sa 14 miliona čipova, što mu je trenutno dosta za 7. mjesto, baš kao i Ivey prošle godine.

Prisjetimo se, Ivey je također počeo sa 7. mjesta na prošlogodišnjem finalnom stolu, na kojem je i završio natjecanje.

Iako nema velike izglede osvojiti Main Event, pokušati će i dati će sve od sebe. Kako sam kaže:”I like my chances, I’m happy to survive.” ( ”Imam dobre šanse, sretan sam što sam opstao u turniru.”)

Moramo napomenuti da vodeća četvorka, iako nisu poznati, svi su poker profesionalci.
Jonathan Duhamel ima 23 godine i dolazi iz Montreala. Ima 68 miliona čipova. Drugi je John Dolan sa 46 miliona.

Mizrachi misli da su svi za ovim stolom solidni igrači, ali također se može reći da su neki novi u ovoj igri. Iskustvo je na njegovoj strani, i pokušati će ga iskoristiti.

2005 je postavio rekord u ulasku u nagrade na WSOP natjecanju, gdje je u 7 turnira ušao u novce.
Ove godine osvojio je drugi najprestižniji turnir na WSOP-u na kojem je buy in bio 50,000$, te je zaradio 1.5 miliona dolara.

Nitko do sada nije uspio doći do finalnog stola na ova dva turnira u istoj godini.
Ukoliko Mizrachi osvoji ovaj Main Event postati će najplačeniji igrač poker turnira u povijesti. Naime, do sada je vodeći Phil Ivey sa 13.5 miliona dolara zarađenih samo od turnira, dok Mizrachi ima 8.8 miliona dolara. Pobjeda bi mu donijela 8,944,138$ što bi ga svrstalo na prvo mjesto po zaradi, no i drugo mjesto od 5,545,855$ bi mu donijelo prvo mjesto po zaradi i sigurno bi bio proglašen igračem godine.

Michael Mizrachi igra na Full Tilt poker-u a kvalificirati se za sljedeće WSOP natjecanje možete i preko Bwin poker ili Winner Pokera

Odgovori