Sutra je na rasporedu MicroMillions Main Event

MicroMillions je idealna serije turnira za svaku vrstu PokerStars igrača bez obzira koliko vam je mali poker budžet. Raspored uključuje niz Texas Hold’em turnira, a buy-in za većinu turnira iznosi 5 $ ili manje.

Nažalost, zakasnili ste na veliku većinu toga, no nemojte nas kriviti, bili ste pravovremeno obaviješteni. Na Vama je da sada sav svoj bijes zbog ne igranja turnira prebacite u Main Event koji će se odigrati na PokerStars sobi 25.3.2012 s početkom u 21:30 CET. Trenutno je registriranih igrača 5250, ali ta će brojka narasti zbog samoe činjenice da je buy in samo $22, a garantirani minimalni nagradni fond milijun dolara.

Kvalificirajte se ili direktno platite buy-in za priliku da se borite za svoj dio jedne od najvećih novčanih nagrada za ovakav ulog bilo gdje online.

Prvak ovog turnira osvojiti će minimalno $150 000, što je zaista fenomenalna suma s obzirom na ulog koji morate dati kako bi ste sudjelovali. No da li je to zaista točno? Postoji nekoliko satelita koji vode na Main Event, tako da se kvalificirati možete već od $3+0.30 na MTT satelitu, ili za $8 na 6 MAX SNG turniru.

Danas, 24.3.2012 u 17:00 CET postoji freeroll turnir gdje je 10 mjesta osigurano za Main Event. Registracije počinju u 16:35, a broj mjesta je ograničen na 10 000. Moja preporuka je da požurite s registracijom jer će se vrlo brzo popuniti sva mjesta.

MicroMillions

MicroMillions

Odgovori