Moneybookers mijenja naziv i dizajn : Skrill

moneybookers

Novi ‘Moneybookers’ zvati će se ‘Skrill‘.

Potez koji će mnoge ostaviti začuđene, Internet novčanik zvan Moneybookers mijenja naziv i brand u Skrill – link za registraciju.

Posjetitelji poznatog sajta Moneybookers pronašli su zanimljivu objavu koja se pojavila krajem prošlog tjedna. Napisali su “We simply thought it was time”, što u prijevodu znači:”Jednostavno smo mislili da je došlo vrijeme.” Objasnili su kako je sve veća korištenost e-knjiga utjecala na njih te su se odlučili za promjenu svega pa tako i samog naziva.

Riječ Skrill je još jedan oblik naziva novca, u slengu. Skrill će najbolje objasniti što njihovo e-poslovanje predstavlja. “For us it means a safe and innovative way for consumers to pay for their online goods.”

Skrill means flexibility. Skrill means choice. Skrill means reliability and peace of mind. Skrill makes you online safe. Wouldn’t it be great paying for all your online purchases directly from your PC, your iPad, or smart phone? Wherever you are, whatever you do, soon you will… with Skrill.”

Ukratko, lagan i fleksibilan način plaćanja online računa bilo da to radite za vaš pc, iPad ili bilo što ostalo.

Za cijeli preokret i početak korištenja trebati će neko vrijeme, ali i moneybookers.com i skrill.com će slati korisnike na istu stranicu. Objašnjavju ovako: “This is a big change for Moneybookers and, in fact, the whole industry, so it won’t happen overnight. But you can still sign up with Moneybookers now to be ready for the future. You’ll get all the usual fantastic benefits and be first in line to upgrade to Skrill when it goes live.”

Moneybookers – Skrill ima dugu povijest, još od 2002 godine. Kompanija je registrirana u UK i ima sva prava za financiranje i podložni su zakonima.

Skrill

Odgovori