Moneybookers od sada poznat kao Skrill

Moneybookers, online servis za plaćanje, najavio je promjenu imena te će u buduće biti poznat kao Skrill. Servis planira preuzeti cijeli Moneybookers do kraja ljeta 2012 godine.

Moneybookers je počeo s promjenom imena i brenda pokrenuvši Skrill. Poslali su mail svim svojim klijentima te će od danas svi koji su prije plaćali razne stvari putem Moneybookersa od sada to moći raditi putem Skrill procesa koristeći svoje login podatke koje su koristili i za Moneybookers.

SkrillPokretanje Skrill web stranice je tek početak svega što su zamislili ljudi koji upravljaju ovim velikim projektom.

Prvi korak je bio objaviti Skrill ime i neke sitne promjene na Moneybookers stranici. Drugi korak je stupio sinoć na snagu, pokrenu je Skrill web site, a treći korak će biti u ljeto 2012 kada će se Moneybookers skroz zatvoriti i sve će se zvati Skrill.

Pokretanje nove moneybookers skrill web stranice omogućiti će korisnicima Skrill usluge, kojih je više od 19 milijuna, neke nove mogućnost, kao što je lakša uplata ili transfer novca s računa na račun.

Ovaj projekt gura Skrill među vodeće eWallet servise, a kompanija već omogućuje plaćanje u više od 200 zemalja i omogućuje plaćanje na Ebayu i Skypeu.

Skrill sjedište je u Londonu i regulira ga UK Financial Services Authority dok je za američko tržište odgovoran U.S. state regulators.

Tvrtka je među 100 najbrže rastućih tvrtki u svijetu u 2010 godini, a već smo pisali o tome kako je Moneybookers proglašen za najbolji sustav plaćanja te će s ovim promjenama biti samo još bolji.

Kad se kockice poslože Skrill je lagan i fleksibilan način plaćanja online računa bilo da to radite za vaš pc, iPad ili bilo što ostalo.

Odgovori