Najbolja Online No-Limit Poker Strategija

Nema veze gdje igraš poker online, najbolja strategija je da puštaš male potove i da ugrabiš velike.
Call -evi sa marginalnim rukama ili dobro tajmirani blefovi su stvarno zabavni i za hvaljenje kasnije, ali to te na kraju stavlja uvjiek u lošiju poziciju od protivnika.

Kako i sami znate poker je igra nekompletnih informacija i kad igraš online te informacije su još manje kompletne. Uopće pokušati igrati savršenu igru i karakterizirati igrače, označavati ih recimo kako bi znao kad rejzati ili šta ja znam je pomalo suludo. Općenito nećete imati nikakvu ideju tko sjedi nasuprot vas i koji je njegov raspon razmišljanja. Moguće je da stave sve all-in zato jer moraju ići negdje. Moguće da frend igra umjesto nekoga dok se ovaj vrati sa pivama iz dućana. A moguće da im je u igri zadnji novac pa igraju šta je moguće više tight.

Bez obzira koji se scenario odvija, jedina konstanta je ta da uistinu ne poznajete vaše suparnike i da oni jednostavno ne mogu imati istu ili sličnu oštrinu kao Vi dok igrade sa frendovima kod kuće. Dakle umjesto da pokušavate igrati savršenu igru, budite spremi odustati lakše i brže od manjih potova koji su upitni a ići na veće potove kad imate bolje izglede.

Evo ovdje i Daniel Negreanu o ovoj temi:

Odgovori