Najbolji bwin poker igrač posjetiti će najbolji nogometni klub

Postoje stvari koje novac ne može kupiti, a neke od tih stvari su posjeta najljepšem stadionu na svijetu, Santiago Bernabeu ili posjet Allianz Areni u Minhenu. Bwin se zaista trudi približiti sport svojim igračima, a sa Dream Seat Series, snovi mogu postati stvarnost.

Svake nedjelje igra se novi Dream Seat Series turnir koji će nagraditi najbolje s dvije ulaznice na jedan od stadiona. Igrači će moći otići gledati Real Madrid ili Bayern iz Minhena. Svaki dan postoje freeroll kvalifikacije koje vode na glavni turnir.

Bwin je spojio dvije stvari koje su do sada bile nespojive, poker i nogomet. Igrajući poker možete posjetiti jedan od dva stadiona, što ne znači da u nekoj drugoj promociji se neće naći neki drugi stadioni, ali Allianz Arena i Santiago Bernabeu bi trebali biti sasvim dovoljni da krenete u akciju.

Kao što već sigurno znate, Bwin je sponzor oba nogometna kluba, te će vaše snove učiniti stvarnim. Ukoliko osvojite ulaznice, to neće biti bilo kakve, već VIP ulaznice za utakmicu Lige Prvaka.

Promotivni period traje od 30.1.2012 do 15.4.2012 samo na Bwin poker sobi.
Nagrada: 2 x VIP ulaznica uz normalnu nagradu na turniru
Kako? Igrajte dnevne freeroll satelite, cash satelite ili jednostavno napravite direktni buy in
Dream Seat Series Final košta $5.50 i igra se svaku nedjelju.
Ukoliko osvojite turnir, dobiti će te dvije ulaznice.

Dream Seat Series

Ne zaboravite uzeti kladiteljski bwin bonus od €30.

Odgovori