Najbolji fold snimljen za tv

Svi koji su igrali cash igru u kojoj postoji ante, teško bacaju svoje karte, ali ovo što ćete vidjeti je zaista fenomenalan fold. U ovom slučaju se radi o turniru.

Annette Obrestad

Annette Obrestad


Sigurno ste mnogo puta probali blefirati ali vam to nije uspjelo. Jednako tako teško je i baciti jaku kartu. Zamislite si da foldate flopiranu skalu ili tris, a da ne govorimo da bacite full house, ali ako to učinite to vas čini boljim igračem od ostalih za stolom.

Svaki poker igrač je barem jednom rekao sam sebi ”Znao sam da ima tu ruku”, naravno, nakon što ste zvali njegov all in i izgubili ruku.

Annette Obrestad je na World Series of Poker Main Eventu 2010 godine bacila full house koji je dobila na flopu. Da li biste Vi to bacili, da li biste drugačije odigrali?

Nakon što se pogledali video možemo kratko prokomentirati ruku. Njen protivnik je imao J7 na J 4 J 7 Q boardu. Annete je na flopu dobila full house. Nakon što je protivnik rejzao njen bet na riveru ona je foldala svoju ruku jer joj se nije isplatilo zvati. U samo 25% slučajeva joj se taj call isplati. Bravo za Annete.

Odgovori