Najlakši put na WSOP ikada? Pacific Poker 888 daje Vam $8 besplatno da bi ste započeli!

Ako ste maštali da igrate na nekom velikom poker eventu i da je pred vama hrpa love ili da ste na World Series of Poker, ali nikada nije bilo pravih kvalifikacija preko neta, ovaj posve jedinstvena ponuda iz Pacific Poker’a je za vas.

Članovi mogu osvojiti jedan od 88 WSOP paketa na 8 različitih načina, koje se kreću od jednostavnih stanja bodova utrci, i na tel-a-friend foru. Postoji način za ljubitelje turnira, jedan za one koji vole povremeno zigrati u casinu između poker igara, a drugi za hardcore,  ustrajne poker igrače.

Što je veliko u ovoj Pacific Poker ponudi je to da svatko može osvojiti WSOP paket, od Poker pro  igrača do potpunih početnika. Pacific poker nudi free 8 $ besplatno samo za upis – to je  jumpstart na putu do WSOP-a.

Plus, dobit će te za preuzeti poseban poker software za bankroll management, to će vam pomoći da naučite sve što se treba znati o tome kako zadržati novac i kontrolirati da  teče u pravom smjeru!

Neki od načina za doći na WSOP preko Pacific pokera:

• Postojanost: Igrati Race na najviše rejkane ruke
• Jedrenje na svoj način: Race do zarade najviše poker Status bodova
• Društvene mreže: Za YouTube, Facebook i Twitter fans
• Kartice i kovanice: Race do zarade najviše casino i poker Status Bodova kombinirano
• Bounty Hunter: šutnuti na turniru poznatog pokeraša ili biti na prvom mjestu u jednom od turnira
• Tourney Ljubavnici: Race igrati najviše turniri s najvećim buy-ins
• Jedan za dame: Ladies jedina utrka za zaraditi najviše poker Status bodovi

Način preko YouTube, Facebook i Twittera je prilika za sve koji vole društvene mreže za detalje pogledajte 8 načina wsop stranicu.

Nakon – Leo Margets uspjeha na prošlogodišnjem WSOP-u, gdje je osvojila Last Woman Standing nagradu, a završila 27. od 6.000, i u džep stavila više od 352.000 $, Pacific Poker je odlučio više potaknuti žene da igraju, putem do WSOP sa svojim One For Ladies načinom.

Jedna dobra ruka i to je sve što potrebno da ga nokautirate. Na pacificu poker igraju celebrtiji Leo Margets i Shane Warne na način Bounty Hunter, koji također vodi i daje vam WSOP  ‘trening run’ prije nego što dođete tamo.

Sveukupno, izgledi za osvajanje WSOP paketa su puno bolji od onih uobičajenih WSOP Qualifier’a.

Kako smo spomenuli na početku za sve koji nemaju Pacific poker account registrirajte se ovdje preko ovog linka i dobit će te 8 $ besplatno sam oza start!

Odgovori