NAJVEĆA SERIJA FREEROLL TURNIRA NA POKERSTARSU

UPLATOM NA POKERSTARS OSVOJITE MJESTO NA 100.000 $ FREEROLL TURNIRIMA ZA SLANJE POLOGA

NAJVEĆA SERIJA FREEROLL TURNIRA NA POKERSTARSU

100K Depositor Freerolls

100K Depositor Freerolls

Od ovoga tjedna PokerStars nudi novim i postojećim igračima priliku da sudjeluju u freeroll turnirima u vrijednosti većoj od 100.000 $!
Koristeći kôd ‘STARS600’, novi igrači koji izvrše prvu uplatu na PokerStars, četiri puta dnevno mogu zaigrati na freeroll turnirima vrijednima 1.000 $ i to svaki dan tijekom 31 dana nakon uplate.

Već aktivni igrači također mogu sudjelovati u ovoj promociji i to koristeći kôd ‘100K’. Kad istekne 31 dan, igrači mogu dobiti drugu freeroll ulaznicu ponovnom uplatom. Više informacija o promociji možete pronaći na PokerStars web-stranici, a o tome kako iskoristiti ovu izvrsnu ponudu pročitajte na PokerStars blogu.

STARTAO PRVI TURBO CHAMPIONSHIP OF ONLINE POKER

Prvi Turbo Championship of Online Poker (TCOOP) započeo je u četvrtak, 19. siječnja. Natjecatelji će tijekom 11 dana, koliko TCOOP traje, na raspolaganju imati 50 različitih turnira, a zajamčeni nagradni fond iznosi 10.000.000 $. Ovaj online festival prilagođen je svim tipovima igrača, pa se tako buy-in razine kreću od 5,50 $ do 2.100 $.

Za sva događanja u sklopu serije TCOOP dostupni su sateliti kako bi svaki igrač dobio priliku sudjelovanja u najnovijem festivalu. Više detalja i puni raspored turnira možete saznati na http://www.pokerstars.com/hr/tcoop/ ili ako u PokerStars klijentu odaberite karticu ‘Događaji’ > ‘TCOOP’ > ‘Svi‘.

Odgovori