Najviše precjenjeni igrači

Jennifer Harman

Tako je svugdje pa i u pokeru. Jesnostavno uvijek neki ljudi u bilo kojem zanimanju, bez obzira šta rade, znaju biti precjenjeni i da njihova popularnost ili općenito mišljenje o njima bude visoko a da iza toga ne sotoji baš takva podloga. Danas će mo se fokusirati na svijet pokera. Bacimo pogled na pet najviše precjenjenih poker igrača i vidjeti zašto su pali u nemilost.

1. Phil Gordon – On piše knjige o pokeru. On kritizira druge igrače dok komentira poker evente. Ali on ne pobjeđuje u pokeru.
2. Phil Laak – Laak je luckast i zanimljiv ali to mu nije do sada pomoglo da skupi više čipova.
3. Doyle Brunson – Bio je pionir igre i bez sumnje promjenio način na koji se poker igra, ali sada je više sentimentalna figura nego što je pravi igrač.
4. Jen Harman – Ima dva razloga zašto Jennifer izgleda uvjek ofucano – to da ima djecu i činjenica da ne pobjeđuje.
5. Sam Farha – Biti zblefiran od Moneymakera je oštetilo njegovu reputaciju. U zadnje vrijeme je postao jedan od bezobzirnijih igrača.

————————-

Nisi pro igrač? Zaigraj ovdje zaista mekana konkurencija. 20% na prvu uplatu odmah instant sjeda na račun sve do 200€.

3 komentara

  1. Root napisao:

    @YoMan da nisi malo pretjerao :D

  2. mate1245 napisao:

    Za phil gordona ok, nisam ga ni vidio puno u akciji.

    Gledajući Phil Laaka te Doyle Brunsona, danas, kako igraju oni itekako znaju igrati. Doylea kad god sam gledao rijetko kad sam vidio da je izgubio. Istina on se drzi tog svog systema, super system, pa ga nije veliki problem skuziti ali pare ne gubi a to je najvaznije, isto tako phil laak imao je super poteza tokom svoje karijere,

    Samy Farha igra otkaceno to je istina, ali s tim istim stilom čovjek je osvojio high stakes poker turnir, turnir gdje su pravi novci u pitanju i nikad ne znas koju ruku ima, to je velika prednost.

Odgovori