Negreanu Bankroll Challenge – Pretvori $10 u $100 tisuća

Daniel Negreanu

Daniel Negreanu

Slično što je napravio Chris “Jesus” Ferguson kad je krenuo u kreaciju bankrolla od ničega, Daniel Negreanu sada želi sa $10 dostići bankroll od $100,000 kroz razdoblje od 3 godine na vrlo neouobičajen bolje rečeno pokusni način. Igrajući jedino na PokerStars-ima.
Svoj napredak će predstavljati na PokerStars blogu.

BankRoll Management smjernice od Daniel Negreanu-a

1. Neće se penjati na veći limit dok god nema 500 big blindova za taj limit. Starta od: $0.01-$0.02 sa $10 bankrollom.

2. Kad je moguće njegov buy in treba mu omogućiti 5 buy in-ova na određenom limitu. Na primjer, ako mu ostane $5 , njegov buy-in limit će biti $1.

3. Igrat će samo No Limit Cash igre. Pokušat će igrati full ring igre koliko god je moguće.

4 Ako podupla bankroll u sesiji onda će prestati igrati kod određenog blinda da ne riskira veliki postotak bankrolla odjednom.

5. Kod limita $5-$10 odlučio je povečati big blind limite da ima preko 500 BB za taj limt. Negreanu kaže 500 Big blindova u bankrollu je dovoljno kad igraš micro igre, ali nije dovoljno na većim limitima protiv iskusnijih igrača.

Zanimljivo je Negranuova odluka da se neće vračati natrag u stejkovima, ako se desi da ne uspije onda će odustati, dakle nije poker, samo eksperiment.

Daniel Negreanu će graditi svoj bankroll kod PokerStars-a.

2 komentara

  1. leo napisao:

    NIJE DA se pravim vazan ali ne pise se poker starsa vec poker stars nije neka razlika ali stvara pomutnju jer ima mnogo soba . hvala
    primite ovu primjedbu kao pozitivno ne u negativnom svijetlu A +++

  2. Root napisao:

    U pravu si i hvala na komentaru

Odgovori