Negreanu iskreno o Full Tilt Pokeru

Na isti dan kada su Barry Greenstein i Doyle Brunson stali u obranu Howarda Lederera i Chrisa Fergusona, jedan drugi istaknuti poker profesionalac zasuo je “drvljem i kamenjem” po upravi Full Tilt pokera, posebice ističući Lederera i Raya Bitara.

Daniel Negreanu

Daniel Negreanu

Daniel Negreanu je odgovorio na neka pitanja dok je bio u Budimpešti, i kako njemu priliči nije se suzdržavao komentirajući jednu od najspornijih poker tema.

Na jednom dijelu intervjua, Negreanu je nazvao vodstvo Full Tilt pokera “arogantnim idiotima”, posebno imenujući Lederera i Bitara. Negreanu je nastavio govoreći, “zaslužili su sve ovo loše što im se događa plus 1,000 puta gore.”

Negreanu tu nije stao, također je napomenuo da je pogreška kompanije što “oni nisu zaposlili sposobne ljude da vode kompaniju, nego su je idioti vodili”.

Dok je Negreanu bio zaposlen kritizirajući Lederera i Bitara, Barry Greenstein je u drugom intervjuu iznio svoje mišljenje o istom slučaju. Rekao je da Lederer vjerojatno nije znao što se događa “iza kulisa” u Full Tiltu, svaljujući svu krivnju na samog Bitara. Očito da postoje određena neslaganja među mišljenjima top poker igrača o ovoj situaciji.

Cijeli intervju sa Danielom Negreanuom možete pogledati ovdje:

.

Odgovori