Neke početničke greške

1.Igranje previše sati dnevno
-Večina igraća igra previše sati dnevno. Vaš mozak ne može funkcionirati nakon 7-8 sati (ukoliko do tada ne izgubite novce). Pokušavate vratiti izgubljeno misleći kako ste napokon shvatili i da dobro igrate, no vaš mozak to ne dopušta. Čak i s dobrim kartama odigrati ćete loše. Odmorite se i drugi dan nastavite.

2.Prestanak igranja kad dobijate
-Večina igraća početnika odlazi sa stola nakon što dobiju manji iznos a ostaju kad gube. Trebalo bi zaprvao obrnuto napraviti. Ako dobijate sami sebi radite renome i drugi igrači vas cjene a ako gubite otiđite sa stola. Ako izgubite više od 10 % uloga otiđite sa stola.

3.Igranje velikih uloga
Večina igrača početnika igra velike uloge umjesto da se zadrže na malim ulozima te tako izbjegnu dolazak na nekog igraća u rangu „PRO“. Bolje se zadržati na igračima slične ili manje vještine ( manji ulozi).

4.Igranje previše ruku
-Treba razumjeti pozicije na stolu i jačinu početnih karata a ne sa svakim kartama na svakoj poziciji ulaziti u igru

5.Previše blefiranja
-Početnici često pristupaju pokeru nakon što su ga vidjeli na tv-u. Vidjeli su puno blefova i sad i oni žele tako odigrati. Nažalost to ćete uspjeti jednom ili dva puta, no brzo vas otrkiju i onda izgubite količinu novca.

Dakle na kraju mogu savjetovati da upoznate igru prije nego se odlučite igrati. Odigrajte pedesetak freeroll turnira(iako nisu najbolji pokazatelj), ali ako dođete do finalnog stola to sigurno govori da imate potencijala.

Pripazite na te greške i imat će te sigurno uspjeha igrajući na mainstream poker siteovima kao što je partypoker

Odgovori