Nekoliko negativnih stvari na račun Ilari “Ziigmund” Sahamiesa

Gus Hansen izrekao je nekoliko oštrih kritika na račun prijatelja sa High Stakes stolova, Ilari “Ziigmund” Sahamiesa. Hansenu se ne sviđa što Ziigmund igra preagresivno.

Gus Hansen

Gus Hansen

Gus Hansen je ove godine najviše zaradio na high stakes stolovima, što se online igre tiče. Kritizirao je suigrača iz nosebleed pro.

Hansen je ove godine zaradio oko $3.5 milijuna iako je prošle godine imao veliki downswing, rekao je da je naučio iz svojih grešaka, te je sve uloženo pretvorio u zaradu, tj. dobitak.

Ziigmund ima loše rezultate od prošlog ljeta, a nakom maloh upswinga ponovno je počeo gubiti. Ove godine izgubio je gotovo $600 000.

”Što oni misle tko su? Znam da Ziigmund misli da može da deep stackom izigrati bilo kojeg igrača, ali očito je da ne može. Njegovi rezultati to pokazuju”, rekao je Hansen.

”Zašto želiš igrati sa $500 000 na $200-$400 limitima samo da biš išao all in kad tvoj suparnik ima moguću skalu ili boju. To su gluposti. Riskiraš svoj stack u coin flipu. Izgleda da danas igrači misle da što više novaca imaš da je to bolje, misle da su najveći i najbolji na svijetu,” dodao je Hansen.

I Ziigmund i Hansen su još uvijek u plusu od kad su počeli igrati poker, te svaka kritika ih može samo potaknuti da igraju još bolje.

1 Comment

  1. Root napisao:

    lubomoran je

Odgovori