Novosti s FullTilta

Nakon što smo čuli da je FullTilt počeo isplaćivati rakeback svojim igračima iz Amerike, još je jedna novost došla s te poker stranice. FullTilt pokreće Mini Series of Poker, seriju od 58 turnira istih kao što će biti turniri na WSOP natjecanju.

FullTiltFull Tilt pokreće iste turnire kao što će biti turniri na WSOP 2011, ali s tom razlikom što će buy in biti 100 puta manji. Nagrada za svih 58 turnira biti će 1.2 milijuna dolara, a igrač s najboljim rezultatima kroz sve evente dobiti će ulaznicu na WSOP 2012.

Full Tilt je također dao detalje o Fantasy WSOP natjecanju. Baš kao i fantasy football, natjecatelji će odabrati grupu igrača, a nagrade će biti podijeljene s obzirom na njihovu zaradu u Riu. Pobjednici mogu dobiti nagrade od FullTilta, kao i ulaznicu na besplatni kvalifikacijski turnir za WSOP 2012.

Preuzmite Full Tilt Poker i zaigrajte uz najbolje svjetske igrače i uzmite bonus od 100% u vrijednosti do $600 na prvu uplatu.

Rush Poker FullTilt

Rush Poker FullTilt

1 Comment

  1. Root napisao:

    bit će nešto od njih al šta će nekome rakeback ako ne može do svih para, al dobro i to je nešto za sada no ipak opcija samo ako igraš ćeš dobiti nešto pomalo zvuči zastrašujuće

Odgovori