Odabir online sobe za Cash Game

Kako odabrati online sobu ako volite igrati cash?

Neki će reći dobar rakeback, neki velika soba sa dobrim izborom stolova ili soba koja daje dobre nagrade na cash raceu, drugi opet vole iPoker zbog VIP programa. To nešto znači ali sve to skupa je više manje standardni marketing i ponuda svih online soba stoga nikako ne može biti presudno za vašu odluku gdje će te igrati cash, pogotovo ako je vaša namjera zaraditi novac igrom. Što smatram da jeste i najbitnije je da pobjeđujete, to možete prvenstveno postići igrom protiv slabe konurencije (fisheva) što bi se reklo.

Većina prosječnih internet korisnika ne zna da iako postoji više poker soba izbor mreža je dosta suženiji, ako pređu sa jedne sobe na drugu opet se nađu među istim igračima.

Kako odabrati stol?

Svaki poker klijent (software) u lobbyju prilikom sortiranja stolova ima opci av.pt što znači Avarage pot i opciju P/F što znači players/flop% točnije u kolikom postotku igrači vide flop. To je vrlo bitno znati zbog toga jer stolovi sa što večim iznosom postotka P/F su bolji stolovi za igru jer na takvm stolovima je i više početnika pro igrači ne dozvoljavaju tako lako da se vidi flop. Primjerice na većim sajtovima kao što su starsi ili fulltilt dobrim stolom se smatra već ako je P/F na 40% ili više. Avg.pot označuje da li je igra loose ili tight. Loose igra je uvijek bolja jer tako ćeš u pravilu sa dobrim kartama uvijek pokupiti više para.

Zvuči nevjerovatno ali na netu postoje sobe u kojima ovi iznosti lete u nebo sve do 100% p/f. Konkretno se radi o Talijanskoj mreži pod nazivom uniq i poker klijentu kojem možete pristupiti ovdje pod nazivom CoronaPoker. Zašto je tako na Talijanskoj mreži, predpostavlja se zbog toga što je sve do nedavno kod njih kocka bila zabranjena iako je dokazano da poker ne spada pod kocku nego skill game no to je već druga priča.

Ovakve sobe se mogu smatrati internim tipom ali uz malu napomenu: da sharkovima i pro igračima općenito tamo nije dobrodošao pristup pa takvima bih odmah savjetovao ako su pohlepni da se ne učlanjuju.

Ako ste dobar igrač dobro će te i zaraditi, ako ste početnik ili loš igrač dobro će te držati vodu i imati prilike steći iskustvo.

Soba je 100% sigurna, uplate i isplate su vrlo brze. Tko ne voli koristiti kartice i moneybookers za platu direkno preko bankovnog račun slobodno se obratite preko našeg kontakta.

Odgovori