Online Turniri sa oko 180 igrača

Ulaganje $12 u online poker turnir sa oko 180 ljudi zna biti vrlo unosno ako znaš šta radiš ili kako se kaže imaš ono nešto što ti treba da bi došao među prvih 30. Čisto, nema veze koliko si dobar igrač, možeš naletiti na lošu ruku ili par bad beatova i vani si dok si reko keks. Svejedno, ključ je u tome ako možeš naravno da završiš na pozicijama 1/6st, tako se stavljaš u poziciju da digneš dobru lovu. Prva nagrada u 180 igrača turniru sa $12 buy-in -om iznosi gotovo $600. To ovisi o tome da li je turnir sa nekom garantiranom nagradom ili se radi o freezout turiru ili pak o rebuy.

Da bi došao do točke od top 30, trebaš prvo iskoristiti slabosti uplašenijih igrača i odmah u samom početku iskoristiti neke šanse kako bi izgradio veći chip stack (čip stog). Jednom kad to napraviš dakle već imaš zdravi čip stog, sjedi na njega i samo čekaj samo najjače ruke za igru. Imaš veliku prednost sa većim chip stackom, ali ako nastaviš sa rizicima vjerovatnost je da ćeš biti sčipan dolje.

Uglavnom na početku odmah ugrabiti nešto uz rizik zatim jako stisnuti i igrati samo top hands pa tek na samom kraju malo lose je generalno dobra strategija, osobno tako imam najviše uspjeha. Isključivo kada blindovi budu na nekih (120/180 – 60/180) moraš biti ekstremno strpljiv. Trebaš znati da turnir uzima negdje oko 3 sata i više (u tom slučaju preferiram turbo turnire jer normalni) s vremenom više odvlače vrijednost čipova.

Takvih turnira ima najviše na bwin pokeru.

bwin-loby

Odgovori