Onyx cup ipak odgođen

FullTilt je ipak odgodio jako iščekivani Onyx cup zbog cijele ove situacije oko pranja novca.

Onyx Cup je trebao biti najveći High Stakes poker serijal sa buy inovima od $100k do $300k i garantiranom nagradom od $30 milijuna podijeljenom na 6 turnira, a veliko finale od $250k buy in je dodao još jedan milijun od strane FullTilta.

Onyx Cup su trebali zaigrati neki od najvećih mladih nada pokera u ovom trenutku, a Phil Ivey je rekao:Nije stvar samo u novcu, stvar je u igranju protiv različitih tipova igrača. Znate, igranje protiv najboljih igrača i puno ovih drugih koji igraju bez pritiska od bankrota, svi su oni moji prijatelji, ali kad sjednemo želim im uzeti novac, natječemo se.”

FullTilt morao je otkazati ovaj event, kao i mnogo drugih. Tilt je u velikom problemu, te će se jako teško izvuči iz ove krize. Preporučamo svim igračima da izvuku novce i da igraju u poker sobama licenciranim u europi. Naša preporuka je Hero poker i mjesečni $500 freeroll za naše članove.

Poker sobe lincecirane u Europi:
1. Winner Poker
2. Bwin poker
3. Unibet Poker

Onyx Cup

Onyx Cup

3 komentara

 1. Root napisao:

  This is the end, my only frend the end

 2. funny napisao:

  mislim da je apsolutno nekorektno od vas iskorištavati ovu situaciju i pozivati na izvlačenje para i reganje preko vas na neku od vaših genijalnih promocija

  • Root napisao:

   To je tvoje osobno mišljenje. Mi radimo sa starsima i sa tiltom ali nekorektno bi bilo ljude lagati da tamo igraju i da je 100% sigurno i dalje, mi dijelimo savjet šta smatramo da je najbolje i što inače i sami učinimo, ali nitkoga ne silimo na to, svatko može iskorištavati ove informacije kako on želi. Ali sama logika nalaže ako su blokirane milijarde dolara da će ovi imati problema, nije prvi puta da su ljudi ostali bez para online i zato je za sada najsigurnije igrati ne EU mrežama.

Odgovori