PartyPoker Cash Machine se vraća, sa Booster Bonusom

U siječnju, PartyPoker, jedan od svjetskih sajtova koji je najduže u igri sa online poker -om, vraća vrlo popularnu Cash Machine promociju. Sudjelovanjem se doslovno vaše računalo ili laptop pretvaraju u keš mašinu. Ovaj puta sa dodatnim nagradama za igrače pod imenom Booster Bonus.

Prošli put je Cash Machine promocija donjela stvarno dobru lovu svim igračima, svima koji su napravili barem 10 party poena što stvarno nije neki problem. Naime PartyPoker tako djeli novac, dovoljno je u periodu od 10 dana napraviti barem 10 party poena dnevno od toga će PartyPoker uzeti jedan dan sa najnižim brojem poena i za svaki će vam uplatiti 1$. Party poeni se osvajaju igrajuči poker, ovisi o vašem levelu vi možete jedan party poen generirati svakih nekoliko odigranih ruku.

Primjerice da u periodu od deset dana imate svakim danom zarađeno od 50 do 55 poena zaradit će te $50 za taj period od 10 dana i tako do kraja promocije koja traje čitav mjesec točnije od 00:00CET 4ti Siječanja do 23:59CET 31vog Sječnja. Dodatna nagrada za svakog sudjelovatelja i sa najmanjim brojem poena je ulaznica na $25,000 Cash Machine freeroll

Vrlo popularna i lukrativna promocija za sve igrače, oni koji nemaju Party Poker account neka ga odmah otvore ovdje i prilikom registracije iskoristite bonus code: THPKR, time će te ostvariti dodatnih 100% BONUS-a na prvu uplatu sve do $500. Uz ovu promociju nema bolje zarade pokerom na netu trenutno.

Dodatan Booster Bonus za malo jače igrače donosi $500 dolara na svakih 1000 poena zarađenih u periodu od 20 dana.
Za detalje pogldedajte ovdje.

Želim vam puno sreće!

Odgovori