PartyPoker ukida fee na turnirima

Jedna od starijih poker kuća, PartyPoker, napravio je neočekivani potez, ukinuo je fee s turnira, ali samo preko ljeta. Ukidanje feea se odnosi samo na turnire s više stolova (MTT)

Fee od turnira je rake za poker sobu, a micanjem samog feea PartyPoker ne zarađuje ništa. Možemo reći da je ovo riskantan potez. PartyPoker se nada da će ovime privući veći broj igrača koji će nakon osvojenih turnira zaigrati na cash stolovima, ali i nastaviti igrati turnire nakon promotivnog razdoblja.

Metoda izbacivanja feea ovisi o buy inu. Za turnire s buy inom većim od $6 fee će se maknuti, a za one s manjim buy inom, fee će ići u nagradu. Npr. ukoliko je ulaz na turnir bio $20+$2, od sada će biti $20+$0, a ukoliko je turnir bio $5+$0.50, od sada će biti $5.50+$0. Buy in + fee ostaje isti na turnirima manjim od $6 ali će nagrada biti veća.

Uzmimo za primjer $5.50 turnir. Prije promocije za 1000 ljudi na $5+$0.50 turniru stvorio se nagradni fond od $5000 gdje bi pobjednik dobio $1175. Po novome će prize pool biti $5500, a pobjednik će dobiti $1292.50. Naravno, i druga i treća i ostale nagrade se proporcionalno povećavaju.

Što se tiče akcije na cash stolovima, PartyPoker se natječe s iPoker mrežom zadnjih nekoliko godina. Dugo je PartyPoker ležao na 3. mjestu po posjetama. Sada kada je FullTilt ukinut, PartyPoker se popeo na drugo mjesto. Prosječan broj cash igrača u 7 dana je 3950, dok PokerStars u istom periodu ima 21600 igrača.

Zaigrajte na PartyPokeru i ostvarite odlične bonuse i promocije. Na vas čeka bonus od $500.

PartyPoker rake free

PartyPoker rake free

Odgovori