Patrik Antonius

Finski poker profesionalac je jedan od najpoznatijih igrača pokera današnjice. Upečatljivog imena svi će ga prepoznati i reći da su ga bar jednom vidjeli kako igra. Počeo je igrati 2002 i zaradio gotovo 3 milijuna dolara u turnirskim igrama. U Finskoj je on igrač broj 1.

Nakon što je na online turniru osvojio ulaznicu na WSOP event, odlučio se ozbiljnije posvetiti pokeru. Preselio se u Las Vegas i posvetio puno vremena prateći, učeći i prakticirajući igru, polako se dižući po levelima i gradeći svoj bankroll, te je sada postao regularni igrač na Big Game u Bellagio Casinou.

2005. godine Patrik je ušao u novce na dva WPT turnira. na Bay 101 Shooting Stars of Poker završio je 15. Na EPT Barcelona završio je 3., te osvojio EPT Baden. Završio je tu godinu osvojivši 2. mjesto na WPT Five Diamond Classic.

Patrik je igrao na najvišem nivou slijedeće 3 godine osvojivši pritom 9 WSOP ulaska u nagradu i 4 WPT ulaska u nagradu. 2008 je došao do finalnog stola na Pot-Limit Omaha Championship s buy innom od 10,000$.

Patrik je regularan igrač na Poker After Dark igrama. Možemo reći da je Patrik pomalo agresivan igrač te ga je to svrstalo među igrače koji su uspješni na internacionalnoj razini.

Patrik je standardan igrač na Full Tilt poker sobi.


Ime: Patrik
Prezime: Antonius
Nickname: PatrikAntonius
Datum rođenja: 13.12.1980
Grad: Helsinki, Finland
EPT naslova: 1
Ukupna zarada na turnirima: više od 2.8 miliona $

Odgovori