Pet igrača koje treba pratiti na WSOP-u

World Series of Poker se približava, a kao i svake godine, nekoliko imena se pojavljuju kao ona na koja treba baciti posebnu pažnju. Pročitajte o kome se radi.

Martin Jacobson

Martin Jacobson


Martin Jacobson

Zvuči očigledno odabrati prošlogodišnjeg pobjednika, no ima nekoliko razloga za to. Jacobson je i prije osvajanja bio poznat u svijetu pokera, te je puno toga napravio prije nego što je osvojio Main Event.

Još od 2004 igrači koji su osvajali WSOP ME su uglavnom bili nepoznati i igrali su neopterećeni. Jacobson je vjerojatno prvi igrač koji će se vratiti i igrati cijeli serijal potpuno opterećen, što znači da bi od njega mogli vidjeti neke dobre partije.

Jason Mercier

PokerStars SCOOP serijal je uvijek dobra predigra za WSOP, prvenstveno jer dolazi baš prije samog početka WSOP-a, ali i zato jer se radi o turnirima za visoke uloge u svim formatima igre.

Uglavnom se na oba serijala vrte isti igrači, pogotovo što se tiče mix igara, te ako je to indikator tko je u formi, možemo slobodno reći kako će Mercier osvojiti narukvicu.

Mercier je osvojio 3 SCOOP turnira ove godine, svaki u drugačijem formatu igre.

Fedor Holz

Mladi igrač koji ima puno potencijala. Prošlu godinu je završio pobjedom na WCOOP Main Eventu za $1 820 700, što ga je bacilo u svjetske vode. Ove godine je došao blizu kraja na WPT Beč i EPT Malta.

Ovog mjeseca je osvojio SCOOP turnir i među vodećim igračima je na nekoliko ljestvica. Biti će ovo prvi WSOP na kojem mu je dopušteno igrati i svakako je pun potencijala da bude mlada nada :)

Scott Seiver

Ne samo da je u najboljoj formi, već je konstantan i smatran je najboljim igračem na svijetu u ovom trenutku.

Došao je do dva finalna stola na Aussie Millions, dva finalna stola na PCA i na 4 finalna stola EPT Grand Final, što uključuje i jednu pobjedu.

U 2015 godini već ima zaradu od preko 2.5 milijuna dolara i spreman je za svoju drugu narukvicu.

Patrick Leonard

Patrick Leonard je među boljim online MTT igračima i sigurno će biti gladan uspjeha na ovogodišnjem WSOP serijalu.

Imao je uspješnu prošlu godinu osvojivši Sunday Warm Up i došao je do finalnog stola Sunday Million turnira, a od turnira uživo, zaradio je više od 100 000 funti samo na WPT Nottingham.

Danas je regularan na EPT turnirima, a njegov je plan zaigrati na što više WSOP turnira.

Odgovori