Peter Eastgate bacio ručnik

Mladi Danac, pobjednik WSOP main eventa 2008 Peter Eastgate, koji je iznendaio poker svijet time što je osvojio prvo mjesto (6mil $) kao najmlađi sudionik ikad (22g) i time je pretekao Phil Hellmuth-a.

Eastgate je ove godine odlučio umjesto odlaska u Vegas, gledati svjetko prvenstvo u nogometu. Jednostavno sam izgubio volju za igranjem vrhunskog pokera.

Peter je inače i nakon pobjede u WSOP-u imao dobre rezultate na turnirima. U 2009toj je osvojio PCA $4.8k side event za $343k i bio je runner-up na EPT London time zaradio $843k. U siječnju ove godine je stigao do finalnog stola na EPT Deauville.

No nije bio zadovoljan svojom high stakes cash igrom i možda je to jedan od razloga zašto e umorio od pokera. Unatoč tome on je vrhunski NL Hold’em turniraš i nada ostaje da će se vratiti.

Eastgateova izjava PokerStars koji je njegov sponzor, u potpunosti: Kad sam krenuo igrati poker kao profesionalac, nikad mi nije bio cilj da cijeli život provedem kao pro poker player. Moj pravi cilj je bio da postanem financijski neovisan. Ito sam postigao pobjedivši na WSOP main eventu 2008. Nakon toga obišao sam cijeli svijet, vidio sam čudesna mjesta i upoznao predivne ljude, to je bilo veličanstveno iskustvo.

Odgovori