Peter Eastgate izgubio milijune dolara na kladionici

Peter Eastgate dao je intervju za danske novine. Bivši WSOP Main Event pobjednik priznao je kako je izgubio milijune dolara na sportskom klađenju, a najviše za vrijeme Svjetskog Prvenstva u Južnoj Africi.

Peter Eastgate je na WSOP natjecanju osvojio nešto više od 9 milijuna dolara, ali sreća ga je ipak napustila za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva.
Peter Eastgate
Prošle subote je Eastgate dao intervju za Danske novine ‘Politiken‘. Priznao je da je izgubio oko 1.7 milijuna dolara na sportskom klađenju, a najveći dio mu je otišao za vrijeme prošlog Svjetskog prvenstva.

”U krvi je igračima pokera da se klade na sportske rezultate. Mnogi moji prijatelji se klade puno više nego ja. Klađenje je još jedna strast koju imaju gotovo svi poker igrači.” rekao je Eastgate.

Kasnije je nadodao kako se prestao kladiti. Dogovorio se s prijateljima da će dati prijateljima 20 000$ ako izgubi više od 2 000$ na klađenju.

Peter Eastgate je igrao na EPT Kopenhagen, ali nije uspio ući u novce.

Više o sportskom klađenju možete pronaći na ovom linku.

Ovaj intervju podsjetio nas je na Phila Iveya koji je izgubio 2 milijuna dolara na utakmici Super Bowla. Iako se kladio na favorite, izgubio je okladu.

1 Comment

  1. Root napisao:

    hehe zato se i vratio u poker jer jedino tamo može zaraditi

Odgovori