Peter Eastgate se vraća pokeru

Manje od godinu dana trebalo je Peter Eastgateu da se vrati pokeru. Nakon što je 2008 osvojio World Series of Poker (WSOP) Main Event najavio je da se povlači iz pokera

Poker Stars, najveća poker soba na svijetu i bivši Peterov sponzor, najavio je da su ponudili novi ugovor bivšem pobjedniku WSOP Man Eventa.

Peter Eastgate
”Ponekad u životu osoba može osijetiti gubitak i probuditi se jedno jutro bez da prepozna tko je. Prošlo ljeto sam se ja tako osjećao. Prije osvajanja WSOP turnira 2008 godine moj je život bio solidna rutina igranja pokera i druženja s prijateljima, a nakon osvajanja sve se to promijenilo.”

”Preselio sam se u London i počeo novi život, život poker profesionalca. Gotovo dvije godine sam putovao od poker turnira do poker turnira, radeći pritom tisuće intervjua i nikako nisam stigao odmoriti. Osvojivši WSOP izgubio sam najvažniju stvar na svijetu, sebe,” rekao je Eastgate.

”Tijekom prošlih 8 mjeseci imao sam priliku ponovno se povezati s prijateljima i obitelji. Proveo sam kvalitetno vrijeme s njima te sam otkrio tko sam zapravo i što želim od života. Kada nemate financijske probleme teško se motivirati da nešto radite i napredujete kao osoba.”

Poker Stars će biti moj sponzor najmanje slijedeća 2 eventa koja planiram odigrati. Prvo ću igrati EPT Kopenhagen, i zatim NBC Heads-Up Championship.”

”Ne smatram ovo povratkom jer sam uvijek vjerovao da ću se vratiti pokeru. Volim se natjecati u turnirima. Mislim da je važno raditi na sebi i rasti kao osoba. Neko vrijeme nisam išao u dobrom smijeru, ali mislim da je sada sve u redu. Shvatio sam kako kombinirati poker i obitelj.”

Eastgatea možete gledati od 21.2.2011 na EPT Kopenhagen.

Peter Eastgate odustao od pokera

Peter Eastgate prodaje WSOP narukvicu

1 Comment

  1. Root napisao:

    … vraćam se majci uuuu Bosnuuu!

Odgovori