Peter Eastgate spreman dočekuje European Poker Tour Berlin

European Poker Tour se vraća u Berlin. 5 000€ Main Event počinje danas i traje do 10.4.2011. Na ovom turniru će igrati vrlo motivirani bivši WSOP pobjednik Peter Eastgate.

Peter Eastgate

Peter Eastgate

Nakon Austrije i Snowfesta, EPT se preselio u Njemačku. Berlin je tradicionalno jedan od najpopularnijih EPT turnira, a ove se godine očekuje najveći broj igrača. Sve će biti popraćeno kamerama pa ćemo moći vidjeti akciju uživo.

Uz veliki broj profesionalaca zaigrati će i Peter Eastgate. On je 2008 godine osvojio World Series Of Poker Main Event. Igrao je na NBC National Heads-Up Championships turniru početkom trećeg mjeseca ove godine, ali je ispao prije ulaska u novce. Iskustvo koje ovaj igrač ima, ali i njegov povratak pokeru čini ga veoma motiviranim te je spreman za ovaj turnir možda najviše od svih igrača. Smatra se glavnim favoritom za osvajanje EPT Berlin.

”Praktički nisam igrao poker u zadnja tri tjedna. Odigrao sam 2 Sit and Go turnira. Igrao sam dosta turnira i SNG dok sam bio u Las Vegasu, te sam izgubio dosta novca,” rekao je Eastgate danskom novinaru.

”Mislim da ću bez sumnje biti najmotiviraniji igrač na ovom turniru,” dodao je

Njegov najveći rezultat na EPT turnirima je drugo mjesto iz Londona iz 2009 godine

Odgovori