Phil Hellmuth kao slobodan igrač

Phil Hellmuth je nedavno dao intervju Matt Savageu. Dok je igrao World Poker Tour L.A. Poker Classic Main Event izdvojio je 3 minute i odgovorio je na nekoliko pitanja.

Phil Hellmuth više nije igrač pod ugovorom, a znamo da je osvojio 11 WSOP narukvica. Pitanja su bila o njegovoj igri i potpisivanju ugovora.

Savage: ”Družili ste se sa Howardom Ledererom i gledali utakmice, letjeli okolo sa Joe Hachemom i Danielom Negreanuom. Recite nam, jel ima što zanimljivog?”

Hellmuth je bio malo stidljiv prilikom odgovora:”Zanimljivo je. Više ne pričamo o poker sajtovima. Oni su moji prijatelji i volim se družiti s njima. Za one koji očekuju od mene da potpišem ugovor, moram ih razočarati. Neće se ništa tako brzo dogoditi. Mislim da neću potpisati ništa prije travnja.”

Savage: ”Ima li kakvih novosti od ESPN-a i mogućnosti suradnje s njima?”

Hellmuth: ”Ne mogu još ništa reći. Ljudi nagađaju da bih mogao biti novi ESPN komentator, ali to su samo nagađanja.”

Neki bi volili slušati kako Hellmuth komentira, a nekima bi bio iritantan. To je sasvim normalno, njega se ili voli ili mrzi. Teško je reći kako bi on komentirao ali da bi bilo zanimljivo, svakako bi.

Hellmuth je trebao nastupiti u showu ”ples sa zvijezdama”, ali odustao je i od toga.

Vrijeme će pokazati što će Hellmuth napraviti, hoće li potpisati ugovor i skime. Biti će jako zanimljivo kad stavi svoje ime na papir.

Odgovori