Phil Hellmuth napustio UB, te pošao za Annie Duke

Phil Hellmuth je po očekivanju napustio UB. O tome se pričalo, a sada je došla i potvrda. ”Making a BIG move…leaving UB. Truly lots of great memories, but it’s time to move on…Mutual decision…Looking forward to BRIGHT future!”


phil hellmuthPhil Hellmuth je potvrdio svoj odlazak s UB.com na svom Twitter profilu. Evo što je napisao: ”Making a BIG move…leaving UB. Truly lots of great memories, but it’s time to move on…Mutual decision…Looking forward to BRIGHT future!”

”Veliki poter, odlazim sa UB. Puno lijepih trenutaka i sjećanja, ali vrijeme je odlazak i krenuti dalje. Gledam u svjetliju budućnost.”

Phil Hellmuth je igrač kojeg ili volite ili mrzite, ne postoji ono između, ipak, jedan je od najvećih poker igrača. 11 puta je bio pobjednik WSOP natjecanja. Moguće je da će se povezati sa WSOP.com te njih promovirati.

Što će sada UB.com napraviti. Joe Sebok, igrač UB pro napisao je na svom blgu:”While it’s true that two of our members have moved on, don’t think that we aren’t restocking the talent. We’ll be announcing our newest Team UB member next week and I am crazily pumped about it. UB has, and will continue to have, a whole new look and feel for our team and our newest signing exemplifies that, so stay tuned for that announcement next week.”

1 Comment

  1. Root napisao:

    UB je ionako smeće od pokera

Odgovori