Phil Hellmuth radi na autobiografiji

1989 World Series of Poker Main Event pobijednik i osvajač 14 zlatnih WSOP narukvica, Phil Hellmuth će uskoro objaviti svoju autobiografiju, koja će svjetlo dana ugledati u siječnju slijedeće godine.

Phil Hellmuth

Phil Hellmuth

Prema riječima ‘Poker Brata‘, počeo je pisati knjigu još 2010 godine, te ju je želio objaviti 2011, no zbog svega što se dogodilo u poker svijetu tada (Crni Petak), izdavač HarperColllins je odlučio otkazati suradnju.

Hellmuth je sada našao novog izdavača, D&B Publishing, te očekuje kako će sve teči po planu i da će knjigu predstaviti u sječnju 2017 godine.

Hellmuth govori kako je knjiga o njegovom životu i problemima kroz koje je nailazio, kao djete i kao odrasla osoba. Također, ima planova i za još jednu knjigu nakon ove.

‘Ova knjiga je o tome kako sam napravio tranziciju od gubitnika iz srednje škole do svjetskog prvaka u pokeru sa samo 24 godine. Ona govori o sazrijevanju, kako sam se borio sa svojim egom i kako sam uspio prijeći sve prepreke. Tema je pomalo motivirajuća, ali već imam planove za sljedeću knjigu, a ona će biti o pozitivnim stvarima te kako nešto postići u životu.’

Odgovori