Phil Ivey tuži Tiltware

Nije ga bilo u javnosti više od mjesec dana i onda se odjednom pojavio sa tužbom protiv Tiltware. Kaže kako ih tuži zbog toga što ne isplaćuju igrače, ali sve se čini da je to ipak još samo jedna sebična tužba.

Phil Ivey

Phil Ivey

Već nekoliko godina sebe nazivam poker igračem. Ovo je odličan sport koji me je odveo na mjesta koja sam mogao samo zamisliti, te sam ostvario lijepe rezultate. Zbog mnogih mojih uspjeha i dostignuća, još mi je više žao što moram dati ovu izjavu.

Duboko sam razočaran i posramljen što FullTilt igrači nisu isplaćeni. Sramim se što zbog toga neki igrači ne mogu igrati i natjecati se na turnirima, te su doživjeli ekonomsku propast. Ja neću igrati na World Series of Poker jer vjerujem da ne bi bilo korektno s moje strane da se ja natječem dok se drugi ne mogu natjecati. Radim sve što je u mojoj moći da pronađem riješenje u što kraćem vremenskom roku.

Moje ime i reputacija se provlačila po novinama. Nisam se javljao nikome zadnjih mjesec dana, a ostali igrači nisu mogli šutjeti, pa sam se i ja odlučio pojaviti i reći svoje mišljenje. Podignuo sam optužnicu protiv Tiltware. Vjerujem kako znate da ovo nije bila lagana odluka za mene.

Ne mogu prihvatiti da se ništa ne događa po pitanju isplate. Igrači čekaju da im sjednu novci koje su zaradili.

Nadam se da će ova izjava ubrzati riješenje, a ja ću se truditi da pronađem riješenje da se cijela ova situacija riješi na što bezbolniji način.

Odgovori