Phil Laak srušio svjetski rekord izdržljivosti

Phil Laak je uspio u svojoj ambiciji da sruši svjetski rekord izdržljivosti igranja pokera bez prestanka i time ušao u Guiness-ovu knjigu rekorda.

Unabomber je nakako uspio nagovoriti svoje tijelo da izdrži nevjerovatnih 115 sati ne radeči ništa drugo do igrati poker (cash game). I ne samo da je igrao nego je završio sa $6,766 u plusu igrajuči $10/$20 no limit hold’em.

Laak je izgledao na kraju svega vrlo dobro, čak je na kraju uspio napraviti 30 sklekova simbolično kako bi dobio novac $1,000 za donaciju po svom izboru, izabrao je neki Camp Sunshine, gdje se lječe neuobičajene bolesti. Činjenica je tjekom igre zaobaranje rekorda Laak također patio od neuobičajene bolesti zvane svrboguz.

Unabomber je lako pobjedio Paul Zimbler-ov prošli svjetski rekord od 78 sati i 25 minuta i 42 sekunde, i izgledao je puno zdravije na kraju svoje enduro sesije i izjavio, “jedan od najboljih potovanja koje sam ikad poduzeo. Dirljivo ljudski i ljepo na svim levelima…Nikad se nisam više zabavljao u životu. ”

Odgovori