Playboy najavio povratak u poker vode

Kada god firma kao što je Playboy najavi povratak u poker vode, muškarci se mogu jedino nasmijati.

Jennifer Leigh

Jennifer Leigh

Playboy je prethodno imao ugovor s Cryptologic mrežom, no on nije bio pretjerano inovativan ili nešto posebno cijenjen u svijetu pokera, no ono što je Playboy nudio učinio je tu mrežu malo zanimljivijom.

Stanje u pokeru se promijenilo, tako je i Playboy izašao iz te industrije 2009 godine. Novi dogovor su postigli sa Ongame mrežom, što znači da će se atraktivne djevojke vratiti na poker stolove.

Veliki dogovor koji su postigli govori nam da će u 2013 biti organiziran Playboy poker tour. Igrači muškog spola jedva čekaju da vide gdje će biti i što će se igrati. Naravno, to je najmanje bitno.

Scott Flanders, predsjednik uprave Playboya kaže kako su ove dvije industrije slične u mnogim aspektima:’Playboy život je naša strast, fokusirani smo da ga upoznamo s javnosti, da predstavimo našu ponudu kupcima u čitavom svijetu.’

Veza pokera i Playboya ide i iza virtualnih stolova. Jennifer Leigh, poker igračica koja se skinula za ovaj magazin, govori da je ta veza jaka. Ovo je najlakši način kako povećati broj obožavatelja.

Nadamo se da je zaslužila sponzorski ugovor s novom poker stranicom.

Odgovori