Po danu poker, po noći nogomet

Nogometna groznica vaša je prilika da osvojite ogromne novčane nagrade za poker stolovima dok pratite najveći nogometni događaj godine. Posebne ponude koje se održavaju od 11. lipnja do 13. srpnja uključuju dnevne izazove, tjedan zadataka i 1.000.000 $ garantirani turnir s više krugova!

Nogometna groznica

Nogometna groznica


Da biste sudjelovali, otvorite svoj prozor za nogometnu groznicu u PokerStarsovu klijentu. Ako još nemate PokerStars klijent, možete ga besplatno preuzeti ovdje.

Dnevni izazovi u sklopu nogometne groznice

Dovršite jednostavne dnevne izazove između svojih omiljenih utakmica za priliku osvajanja dijela od preko 500.000 $ u nagradama. Za priliku osvajanja nagrade na All-in Shootout turniru jednostavno predvidite točan rezultat jedne od sljedećih velikih nogometnih utakmica.

Novi izazovi postat će dostupni svaki dan u 06:00 CET. Upamtite: morate kliknuti na ‘Početak‘ za svaki izazov kako bi se pratio vaš napredak!

Uzmite personaliziranu igraću sliku nogometne groznice:

Podržite svoju nogometnu reprezentaciju uz personaliziranu nogometnu igraću sliku, koju možete prikazivati kad ste online. Da biste je aktivirali, kliknite na jednu od reklama za ‘igraću sliku nogometne groznice’ u PokerStarsovu predvorju.

$27 turnir s više krugova u sklopu nogometne groznice: $1 000 000 garantirano

Igrajte 1.000.000 $ garantirani turnir s više krugova u sklopu nogometne groznice za samo $27, uključujući najmanje 100.000 $ za pobjednika. Turniri s više krugova održavaju se svaki dan od 11. lipnja i igrači koji prežive 1. krug 6. srpnja igrat će turnir do završetka.

Turniri s više krugova i sateliti u sklopu nogometne groznice mogu se naći u klijentu pod ‘Događaji’ > ‘Nogometna groznica’.

Igrajte bilo koji 27 $ turnir 1. kruga koji se održava svaki dan od 11. lipnja do 5. srpnja u 11:25, 16:25, 19:25, 22:25 i 01:25 CET (više turnira 1. kruga bit će dostupno određene dane) koji prethode 2. krugu. Također, nekoliko turnira 1. kruga održat će se i 6. srpnja prije početka 2. kruga. Svaki turnir 1. kruga ima isti broj razina i svi preživjeli igrači kasnije će se susresti u jedinstvenom turniru 2. kruga – koji se održava 6. srpnja – sa svojim postojećim brojem žetona.

Ako igrate turnir 1. kruga i izbačeni ste, možete se prijaviti na drugi turnir 1. kruga. Međutim, kada ste se kvalificirali na 2. krug, više ne možete ponovo igrati 1. krug.
Napominjemo da igrači mogu biti prijavljeni na samo jedan turnir 1. kruga u bilo koje vrijeme. Step 2 ulaznice prihvaćaju se za prijavu na turnire 1. kruga.

2. krug održava se u nedjelju, 6. srpnja u 18:25 CET, uz 1.000.000 $ garantirani nagradni fond, uključujući najmanje 100.000 $ za pobjednika! Budite sigurni da ste slobodni za igru taj dan budući da se igrači ne mogu odjaviti s 2. kruga.

Tjedan zadataka u sklopu nogometne groznice

Sudjelujte u posebnom tjednu zadataka koji počinje 7. srpnja i omogućuje vam da osvojite dio od 225.000 $ u nagradama jednostavnim igranjem vaših omiljenih igara za stvarni novac.
Sve detalje oko PokerStarsa i uplate novca na račun, pročitajte ovdje

Odgovori