Počeo je EPT Berlin

2.3.2010 ke počeo prvi Ept Berlin koji prvog dana broji skoro 400 igrača koji se bore za milijun eura, koliko iznosi prva nagrada. Turnir je koštao 5,300 €, i traje 5 dana. Sve se to održava u hotelu Grand Hyatt. Rekord po broju igrača drži Dortmund, od prošle godine, na kojem se natjecalo 667 igrača, no za očekivati je da će ga Berlin prestići.

Večer prije početka turnira, standardno se održava veliki party dobrodošlice, na kojem je bila i zvijezda Njemačkog tenisa, Boris Beker. Prvog dana svoja su mjesta zauzeli neki od poznati poker profesionalaca od kojih su neki : Sebastian Ruthenberg, Vlad Zguba, George Danzer, Benjamin Kang, Johannes Steindl, Arnaud Mattern, Katja Thater, Tom McEvoy, Vicky Coren and Jude Ainsworth. Za stol su sjeli i 160 igrača koji su svoj ulaz osigurali preko on-line turnira.

Nakon prvog dana u vodstvu je Kfir Yumin sa oko 50 000 čipova više od drugoplasiranog nizozemca Rachid Ben Cherif. Kfir Yumin ima solidnih 213,500 čipova na kraju prvog dana. Od 388 igrača njih 196 je prošlo u drugi dan turnira.

3.3.2010 na rasporedu je druga skupina koja se bori za svoj drugi dan u turniru. Očekuje se oko 450 ljudi. U ovoj grupi nastupa Boris Beker, ako nekog zanima.

Odgovori