Poker legende

Doyle Brunson: (AKA – Texas Dolly) Brunson je bio prvi koji je osvojio milion dolara na turniru. Kroz svoju profesionalnu karijeru je pokupio 10 WSOP narukvica. Također je objavio jednu od najautoritativnijih knjiga po imenu Doyle Brunson’s Super System.
Stu Ungar: (AKA – The Kid) Jedan od dječjih genija igre. Već je postao šampion s četrnaest godina. Njegov talent i pokr vještine koje je sam razradio su mu donjele 5 WSOP narukvica i zaradu od $30,000,000 kroz godine karijere. Nažalost većinu novca je trošio na drogu i umro u 45 godini.

Johnny Moss: (AKA – Grand Old Man) Od mladosti od kako je plaćen da bi pratio igre u lokalnom salonu zaluđen je poštenom igrom, toliko da je upucao i ranio čovjeka kojeg je uhvatio za stolom da mu špijunira u karte. Moss je igrao 25 WSOP turnira i u tom razdoblju zaradio 8 narukvica od 1970 do 1995.

Thomas Austin Preston, Jr. (AKA – Amarillo Slim) Poznat po velikim izrekama o pokeru kao “poker nije igra karata nego igra ljudi”. Veliki pustolov i s osrednjom karijerom u show biznisu. Amarillo Slim je osvojio četiri WSOP narukvica i izlistan je u Poker Hall of Fame.

Benny Binion: (AKA – The Cowboy) Kao osnivač WSOP ( World Series of Poker ). Binion je revolucionizirao igru i približio je masama. Njegova vizija je uvijek bila da Las Vegas postane centar svijeta u kocki i njegov utjecaj na grad je zauvijek zabilježen.

Uključi se u online Poker

Odgovori