Poker Piknik 2013

Thpkr vas ovim putem poziva na najveći besplatni poker događaj koji će se održati u Kopru. 11.5.2013 održati će se treći Poker piknik na kojem će sudjelovati 400-tinjak zaljubljenika u ovu igru.

Besplatni poker turnir s velikim brojem igrača, nagradama i puno garantirane zabave održati će se u Kopru (Slovenia) sredinom svibnja, a pozvani su svi ljubitelji ove kartaške igre.

Osim brojnih sponzora, nagradnih igara i TV snimatelja, za igrače će biti pripremljen šank sa pićem po akcijskim cijenama, te će svi moći razgovarati s organizatorima i nekim od najboljih slovenskih poker igrača.

Događaj će početi s muzikom u 12:00, a turnir će početi u 13:00. Za natjecatelje će biti organizirani besplatni Sit And Go turniri, tako da kad ispadnu s turnira, mogu zaigrati protiv 8 igrača koji su također ispali i prisvojiti si lijepu nagradu.

Sa više detalja ćemo doći uskoro, a do tada možete pogledati galeriju od prošle godine. Sva pitanja vezana za ovaj turnir možete postaviti na mail [email protected]

Pozovite prijatelje i organizirajte si prijevoz za taj vikend, jer ovo se ne smije propustiti. Cjelodnevna zabava zagarantirana.
2012
[nggallery id=17]
2011
[nggallery id=18]

2 komentara

  1. Miroslav napisao:

    DOLAZIMO !

  2. Darko Legin napisao:

    Slobodno. Biti će uskoro još detalja i još više slika. Za sva pitanja slobodno na gore navedeni mail pitajte

Odgovori