Poker Table Ratings maknuo PokerStars profile

Poker Table Ratings je u vrlo brzom roku maknuo PokerStars profile igrača sa svoje stranice. PokerStars je prijetio tužbom, a na tome će izgleda i ostati.

Poker Table Ratings maknuo je sve profile igrača koji igraju na PokerStars mreži. Odluka je došla nakon što je PokerStars javno obznanio da misli voditi pravnu borbu s web stranicom.

Poker Table Ratings je odustao

Poker Table Ratings je odustao

‘U potpunosti obustavljamo i odustajemo od objavljivanja PokerStars igrača na našoj web stranici, ali i dalje vjerujemo da nismo loši za poker zajednicu,’ bile su to riječi koje su se mogle naći na PTR blogu.

Ukoliko pokušate pronaći svoj profil na PTR stranici dobiti će te ovakvu poruku: ‘Stars has requested that you not view your poker player profile on PokerTableRatings.com. Please contact Stars support if you would like to see your profile made public again on PTR.’

U ponedjeljak je PokerStars objavio pravnu borbu s PTR stranicom, a danas, 4 dana kasnije, PTF zatvara PokerStars profile, što je vrlo brzo, ali i najbezbolnije za PTR.

Evo što kažu iz PTR-a:’Mi još uvijek vijerujemo u naš proizvod i nastaviti ćemo razvijati nove i uzbudljive značajke našim korisnicima. Aktivno smo razvijali nove alate koji bi dali više kontrole profilima igrača, kako bi PTR postao servis koji bi svaki igrač mogao koristiti. Naš tim se zadužio da će poboljšavati PTR kako bi tisuće korisnika bilo zadovoljno i moglo nastaviti igrati poker sa zadovoljstvom.’

Odgovori