Kako kontinuirano pobjeđivati na web turnirima

Igranje na manjim sit-n-go stolovima ili heads-up daje vam više kontrole nad svojim stolom zato što ne idete protiv većeg polja. Naravno, tako će te imati puno veće šanse za zaradu ali visina zarade je višestruko manja nego na nekom velikom turniru.

Da bi ste pobjedili na većem turniru, nema nekog određenog stila koji uvjek pobjeđuje no istina je da morate često zadržavati dobro strpljenje kako bi ste se probili kroz veče polje. Bez strpljenja, ispadate van bez obzira koliki ste chip stack nagomilali u toku igre.

1. Ne čekajte da bude prekasno da bi ste odigrali potez. Nećete baš uvijek igrati samo najbolje ruke, morate dobro promisliti prije nego vam chipovi se smanje previše da ne upadnete u nezadovoljstvo i nervozu.

2. Okuraži se na “bacanje novčića”. Obično će te morati riskirati u nekom trenutku. “Bacanje novčića” je dobra prilika za izgradnju velike prednosti. Koristeći svoj položaj, možete natjerati svog protivnika da odbaci karte poput AJ ili KQ preflop.

3. Nakon što ste dobili veliki chip stack, nemoj biti opsjednut time da budeš bully za stolom koristeči se metodom tko je jači taj tlači. Par Bad beatova ili loši call vas može i tekako unazaditi.

Ovaj video govori o iskorištavanju auto- fold igrača.

TIP: Ovako malo promišljene strategije najbolje je upotrijebiti protiv početnika a njih najviše ima na ovom Italijanskom poker networku kojem možete pristupiti preko hr.CoronaPoker.com

Sretno!

Odgovori