Pokeraši bolji dioničari?

Kao nikad do sad, tema dionice i ulaganja nisu bili popularniji među samim igračima. Jesu li pokeraši stvarno bolji dioničari i ulagači? Gdje je lova u pitanju tu se naravno odmah javno raspravlja o svim mogućnostima dodatne zarade, na bilo koji način. Tako je u javnost procurila vijest da, igračice koje su imale dosta uspjeha u samom pokeru, jako visko stoje na listama želja samih tzv. Headhunter-a. Ukratko rečeno, nije tako nerealno da neke profesionalne igrače uskoro možda vidimo i na Wall Street-u.

Brandon Admas je možda trenutno najbolji primjer za takvo nešto. Mladić koji sa svojih tek 19. godina uskoro treba diplomirati jako je cijenjen u svijetu biznisa i smatra ga se jednim od budućih svjetskih strčnjaka za kompletno područje koje zahvaća sama trgovina dionicama i raznorazna ulaganja.

Da je možda i točno da su pokeraši bolji dioničari može potvrdit činjenica da je Adams samom Sam Farha-i u Cash Game-u uzeo milijun dolara. Tipična ulagačka procjena rekli bi mnogi koji se bave takvim poslom.

Bolji dioničari ili ne, svakavo dobar način da se unese malo promjene u život svakog vrhunskog pokeraša.

Odgovori