PokerPiknik 2015

Već treću godinu za redom thpkr.com je medijski partner ovom lijepom događaju. Prije 3 godine, najbolji igrači dobili su ulaznice za poker igru u Casinu portorož, prošle godine je najbolji otišao u Dublin na live turnir vrijedan 550€, dok će ove godine ActionPoker najboljima dodijeliti bogate nagrade.

Slovenski Kopar je već nekoliko godina sjedište najvećeg besplatnog poker turnira, koji privuče oko 350 igrača iz Slovenije, Hrvatske, Italije, a ove godine će doći gosti iz Srbije.

Ulaz na turnir je potpuno besplatan, a osim muzike, jela i pića, svi će imati mogućnost igrati i na popratnim SNG turnirima na kojima će se dijeliti nagrade u obliku karata, majica i ostalog poker materijala.

Predregistracije kreću 3.6.2015 putem online stranice www.actionpoker.net, na kojoj ujedno možete pronaći i ostale detalje vezane uz sam događaj.

200 igrača će se moći prijaviti putem prethodnog online servisa, a ostatak na dan događaja.

Svi koji se prijave putem online pred prijava dobiti će ulaznicu na $1000 GTD turnir, koji će organizirati dotična poker stranica.

Početni stack će biti 7000, a leveli od 10 ili 12 minuta. Početak samog turnira je u 13:00, dok je kasna registracija prvih 30 minuta.

Slike i detalje kako je to izgledalo prethodnih godina možete pogledati ovdje ili na hop.com stranicama

Odgovori