PokerStars daruje do $40 za igru – krenite sada

Samo ograničeno vrijeme, kada pošaljete svoj prvi polog od barem $20 na PokerStars, primit ćete $20 u besplatnoj igri, PLUS još $20! Također, primit ćete i trenutnu ulaznicu za $100 000 Privilege freeroll turnire, koja vam daje priliku da igrate na do četiri turnira na dan tijekom trideset i jednog dana i natječete se za dio od više od $100 000!

PokerStars besplatni novci

PokerStars besplatni novci


Kako uzeti do $40 u besplatnoj igri

Pošaljite polog stvarnog novca od barem $20 koristeći bonus kod ‘FREE20‘ prije 1. travnja u 05:59 CET, te će se vaših $20 u besplatnoj igri isplatit će se na vaš račun unutar 36 sati

Tijekom naredna četiri tjedna možete uzeti dodatnih $5 u besplatnoj igri svaki tjedan. Jednostavno zaradite 10 VPP bodova svaki tjedan kako biste odmah primili svojih $5. Možete pratiti napredak svakog tjednog $5 bonusa kroz PokerStarsov klijent klikom na gumb ‘Blagajnik’ > ‘Stanje mojih bonusa’.

Kako zaraditi VPP bodove
Zarađivanje bodova za VIP igrače (VPP bodova) jednostavno je – zaradit ćete ih automatski igrajući bilo koji turnir ili neturnirsku igru s naknadom ili rakeom.

Ako još uvijek nemate PokerStars račun, vrijeme je da ga napravite sada potpuno besplatno, a ako vas zanimaju načini uplate i isplate novca na PokerStars kliknite ovu poveznicu.

Odgovori