PokerStars Extreme Poker Challenge Slovenija

Jedinstveni poker turnir PokerStars Extreme Poker Challenge okupio je ove nedjelje brojne ljubitelje pokera u Eskimskom selu smještenom na Krvavcu u Sloveniji gdje se u ekstremnim uvjetima, za vrijedne nagrade borilo 27 igrača.

Natjecatelje Extreme Poker Challenga, u ledenom ugođaju eskimskih iglua, grijali su prije svega dobra volja i natjecateljski duh, a organizator Poker Stars pobrinuo se da cijeli događaj ima i humanitarnu notu, pa su tako slovenske poznate osobe i profesionalni igrači pokera dobrotvornim turnirom osigurali donaciju veću od 12 tisuća kuna namijenjenu Savezu prijatelja mladih iz Ljubljane.

27 igrača borilo se za titulu najekstremnijeg pokeraša, kvalificiravši se za Extreme Poker Challenge putem Poker Stars-ovih online turnira.
U ledenom ugođaju Eskimskog sela na Krvavcu, dobrotvornim turnirom ostvarena vrijedna donacija za Savez prijatelja mladih iz Ljubljane.

Na PokerStars Extreme Poker Challenge događaju posjetitelji i sudionici turnira imali su prilku sudjelovati u različitim zanimljivim aktivnostima. Prvo su na poker turniru snage ogledali igrači koji su se za turnir kvalificirali putem PokerStarsovih online turnira, a najbolji je bio Anel Agić, osvojivši prvu nagradu: tjedan dana u apartmanu na Kranjskoj Gori. ”Iskreno se veselim pobjedi, a i sam turnir me oduševio. Ukoliko i slijedeće godine bude slično događanje, siguran sam da ću doći.”, izjavio je Anel nakon što je eliminirao konkurente za poker stolom.

Bogate nagrade organizatora primilo je i osam ostalih natjecatelja koji su se uspjeli izboriti za mjesto na finalnom stolu, a u sklopu događaja, svi su se posjetitelji mogli okušati i u posebnim heads-up dvobojima, osvojiti praktične nagrade te naučiti ponešto novo o pokeru.

[nggallery id=6]

PokerStars Extreme Poker Challenge

Poznati igrali u humanitarne svrhe

Peter Poles i Dani Bavec, domaćini događaja, u Sloveniji poznati po velikom pokeraškom iskustvu, na Krvavcu su ugostili i mnoge osobe iz slovenskog javnog života na posebnom humanitarnom turniru koji je protekao u veselom ugođaju punom smijeha i dobre zabave. Za ugodnu atmosferu pobrinuli su se i domaćini, komentirajući poteze, ali i udijelivši pokoji vrijedan savjet manje iskusnim slavnim pokerašima, a natjecatelji su prezentacijom svojeg umijeća u pokeru – igri vještine i strategije, Savezu prijatelja mladih iz Ljubljane osigurali donaciju vrijednu više od 12.000 kuna.

Odgovori