PokerStars – January Jumpstart promocija

Svaki igrač na najvećoj poker stranici na svijetu može uživati u velikom izboru pogodnosti zahvaljujući PokerStarsovu VIP klubu. U 2014. možete zaraditi do $1200 u novčanim VIP nagradama, a svoju VIP razinu možete dostići još brže uz povećanje bodova za VIP igrače (VPP bodova) u siječnju!jumpstartUključenjem u besplatnu ponudu promocije ‘January Jumpstart‘, primit ćete jednokratni bonus od 1.000 VPP bodova, čime ste jedan korak bliže svome željenom VIP statusu. Dobit ćete i pristup zvjezdanim VIP nagradama – trenutnim novčanim nagradama koje možete kupiti u VIP trgovini tijekom cijele godine – još brže. Ne zaboravite: što više igara za stvarni novac igrate, zarađujete više VPP bodova!

Kako uzeti svoje VPP bodove u sklopu promocije ‘January Jumpstart’
Uključite se u promociju ‘January Jumpstart’ koristeći Star kod ‘JUMPSTART‘ prije 9. siječnja u 05:59 CET.
Nakon što se uključite, vaši mjesečni i godišnji VPP bodovi bit će povećani kao što je prikazano u tablici u nastavku. Što je vaša VIP razina viša, primit ćete više Jumpstart VPP bodova.
Pratite svoj ukupan broj mjesečnih i godišnjih VPP bodova pomoću VPP brojača koji ćete pronaći pod karticom ‘Blagajnik’ > ‘VIP status’ u PokerStarsovu predvorju.

SAVJET: ako mislite da ćete dostići višu VIP razinu do 9. siječnja (datuma do kojeg se možete uključiti), pričekajte ovaj datum za uključenje i uvećajte svoje povećanje VPP bodova.

Jumpstart povećanje VPP bodova VIP status
15 VPP bodova BronzeStar
25 VPP bodova ChromeStar
125 VPP bodova SilverStar
625 VPP bodova GoldStar
1.000 VPP bodova PlatinumStar i više

Odgovori