PokerStars je predstavio nadogradnje na software

PokerStars, najveća online poker soba predstavila je nadogradnje na postojeći software. Slušajući svoje vjerne igrače i njihove primjedbe i sugestije, odlučili su se na malu ali kvalitetnu promjenu, ili da kažem promjene. Promjene će se dogoditi u bliskoj budućnosti, nakon pregledavanja i testiranja.

Evo nekih nadogradnji koje su se spominjale ovog tjedna:

Session Options: PokerStars će olakšati igračima upravljanje stolovima tako što će na svaki stol staviti malu ikonicu koja će omogućiti direktan prisuto Session opcijama. Igrači će moći izabrati ”Sit out on all tables”, ” Sit out next big blind on all tables,” “Resume play on all tables,” i “Sit out next big blind on all tables and close them.” Ikona će se mijenjati od zelene dok sjedite na stolu, žute dok sjedite na nekim stolovima i crvene dok ne sjedite na niti jednom stolu.

Auto buy in: Ova opcija omogućava igračima da naprave instant rebuy nakon lijevog klika na ”Seat Open”. Jednom kada namjestite buy in opcije one će se automatski izvršavati svaki put kad igrač sjedne za stol.

Seat Me: Klikom na ovo dugme u loobyu automatski se otvaraju stolovi i sjedala igrača koja su prazna. PokerStars omogućuje i ”Remove from All Waiting Lists” dugme što omogućava da se, kad sjednete za željeni stol, maknete sa svih čekajući lista.

Average Stack column: Novo polje u lobbyu koje pokazuje prosječni stack size od igrača koji su za tim stolom.

U samoj igri premjestili su check opciju malo iznad, kako ne bi došlo do zbunjivanja i slučajnog odabira call opcije.

U budućnosti možemo očekivati još sitnih promjena koje će ići u korist igračima. Ne samo da će pokušati napraviti da PokerStars bude najbolja nego će pokušati napraviti da bude i najljepša i najugodnija poker soba za igru.


Odgovori